sunnuntai 3. helmikuuta 2013

I Said Yes to the Dress

Sanoin kyllä hääpuvulle kuten TLC:n sarjassa Say Yes to the Dress sanotaan usein kyynelten täytteisissä iloisissa tunnelmissa.

Etsin hääpukua omasta mielestäni hyvän tovin, jos laskin oikein niin kokeilin noin 40 eri hääpukua. Nämä vain siedettävimmät kokeillut puvut, liikkeiden hyllyille jäi tietenkin lukemattomia pukuja. Puvun etsiminen oli mielestäni vaikeaa. En tuntenut suurimpia tunteita pukuja kokeiltaessa, en alkanut itkemään tai muuta vastaavaa. Minulla oli yksi puku Niinattaresta useamman viikon mielessä, joten mietin onko se "Se Oikea". Tällä viikolla menimme käymään Sanjassa ja siellä heti ensimmäinen kokeiltu puku miellytti minua. Suoraan Sanjan perään menimme uudelleen Niinattareen ja kokeilin samaa aiemmin pitkään miettimääni pukua, puku ei tuntunut enää parhaimmalta. Vielä samana iltana kävimme uudestaan myös Stockmannilla, jossa löytyi myös miellyttävä puku, puku jonka olin nähnyt toisella morsiammella päällä. Mietin pukuja yön yli ja pohdin Stockmannin ja Sanjan pukujen välillä. Toisessa oli kivempi takapuoli ja oli halvempi, etumus oli samaa tyyliä. Toinen oli miellyttävämpi edestä mutta takaa en oikeastaan välittänyt yhtään, se oli kalliimpi ja vaatisi kenties enemmän korjauksia. Mielikuvan luomista vaikeutti Sanjan puvun suuri koko, se oli ties kuinka monta kokoa liian iso, joten kangasta oli valtavat määrät. Kyselin töissäkin ihmisten mielipiteitä puvuista.

Sitten tapahtui jotain uskomatonta! Katselin pukujen kuvia kun googlen ihana kuvahaku johti minut Torin sivuille, toinen mieleisistäni puvuista oli siellä myynniissä tällä hetkellä! En voinut uskoa sitä. Olin ensin ajatellut, että kuva näyttää jotain vanhaa jo myytyä pukua, mutta ei. Tämä tapahtui viime torstaina ja eilen lauantaina lähdimme kaasoni kanssa katsomaan pukua pienen ajomatkan päähän. Kokeilin pukua ja se oli mielestäni parhaimman näköinen kokeilemistani puvuista päälläni, en siis edelleenkään hihkunut ilosta tai itkenyt. Takaa puku oli nyt siedettävämpi kun koko oli pienempi ja kangasta ei ollut niin paljon. Puku oli pesty heti häiden jälkeen enkä löytänyt siitä tahroja. Sain samaan hintaan vannehameen, pukupussin ja sateenvarjon. Puku lähti samantein mukaan. Puku on liian iso, vaikka se on samaa kokoa mikä ilmeisesti liikkeestä ostettaessa olisi tilattu. Nyt pitää löytää joku hyvä ja kohtuuhintainen ompelija ja toivoa, että korjaukset onnistuvat ilman suurempia ongelmia.
Olisiko kenelläkään suosituksia?

1 kommentti:

  1. Aika mahtava tuuri kävi! Kysyhän pukumuutosten tekijäksi Heidiä, joka kirjoittaa myös blogia http://tiktiktika.blogspot.fi/ Yhteystiedot löydät http://heidituisku.net/

    Heidi teikee ainakin minulle pukumuutokset ja edullisemmin kuin mitä muualta olisin saanut :).

    VastaaPoista