lauantai 25. toukokuuta 2013

Kampauksien pohdintaa

Hieman pohdintaa kampauksesta. Haluaisin jonkin rennon kiharan sekaisen nutturan alas tai sivulle. En sitten tiedä onko sellainen toteutettavissa hiuksiini. Haluaisin kampaukseen myös jotain pilkettä, esim. letin. Olen ajatellut huntua, joten tämä tulisi ottaa huomioon. Pitäisin huntua vain kirkossa, joten juhlan ajan hiuksiin voisi laittaa jonkin muun koristeen.

Minkälainen kampaus sinulla oli? Olitko siihen tyytyväinen? Pysyikö kampaus kasassa koko illan?
8 kommenttia:

 1. Ihania kampauksia! Kakkonen ja tokavika erityisesti, ne on ne letit ja huoleton lookki <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Letit on kyllä kivoja noissa kampauksissa, mukavan rentoja.

   Poista
 2. Meillä näyttää olevan hyvin samanlainen maku! Minäkin tahtoisin samantyyppisen letitetyn sivunutturan. Itselläni tosin on paksuudesta huolimatta hyvin sileät hiukset, tämän vuoksi pohdiskelenkin, mahtaako tuommoinen kampaus pysyä koko päivän tahdissa mukana.. Toisaalta jo alun perin rento kampaus ei ehkä näytä niin epäsiistiltä, jos suortuva tai toinenkin tipahtaa paikoiltaan. Odottelen innolla muiden kommentteja : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos samanlainen maku on, niin oletko löytänyt jotain mukavaa mistä voisit vinkata? ;) Minullakin hiusta kuulemma riittää mutta ovat ohuet. Reilusti vaan hiuspuuteria päähän. ;) Mutta tosiaan kun alkujaankin on niin rento niin haittaako muutama tippunut suortuva. Itse pitää miettiä olisiko kampaus sivuun vai vaan taakse, haaveilen meinaa hunnusta.

   Poista
 3. Todella upean näköisiä kampauksia! Tuollaista voisi itsekin harkita vakavasti :D Kampaajan tyttärenä tiedän, että kiharat eivät pysy helposti koko päivää(vaikka itselläni onkin luonnonkiharat hiukset pohjana) Kannattaa laittaa reilummin muotoiluvaahtoa hiustenpesun jälkeen (kun hiukset ovat vielä kosteat) ja sitten vielä kampauksen lopuksi tarvitaan reilusti hiuslakkaa. Itse lisäilen sitä vielä päivän aikana. Näin olen saanut kiharat pysymään melkeinpä täydellisinä koko päivän, mutta siihen kyllä tarvitaan paljon noita tököttejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tököttiä varmasti tarvitsee reilusti. Pitää tosiaan omaa kampaajaa konsultoida onnistuisiko tuollaiset minulle ollenkaan.

   Poista
 4. Aivan ihania kampauksia! Erityisesti pidän toiseksi viimeisestä. Olen omaa kampaustani miettinyt kuumeisesti ja näistä sain hyviä ideoita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat kyllä ihania. Toivottavasti onnistuu jotenkin omaan kuontaloon. :) Hyvä, että oli iloa myös jollekin muulle.

   Poista