HÄÄKIRPPIS!

OHJEITA:
Tuotteita tulee mahdollisesti myyntiin pikkuhiljaa. Katsotaan kiinnostaako ne ketään. :) Mahdollisiin annettuihin hintoihin tai tarjottuun hintaan ei sisälly postikuluja. Jos haluat tuotteen postitettavaksi tulee ostajan vastata postikuluista. Nouto Pukkilasta ja sovittaessa Mänstälästä, joskus saattaa olla nouto mahdollista Helsigin Oulunkylästä.

Ota yhteyttä elokuisethaat@live.fi

_________________________________________________________________________________

Myydään hääpuku
Lisää kuvia pyydettäessä ja blogissa.

Atelier Diagonal Oran
Klassisen kaunis ja veistoksellinen hääpuku. A-linjainen, jossa selässä napitus. Pukua on yksinkertaistetty poistamalla takalaskoksia ja lyhentämällä laahusta. Puku on alkujaan kokoa 40, muokattu omille mitoille (36) ja se on muokatavissa takaisin isommaksi. Se on pesetetty heti häiden jälkeen, elokuussa 2013. Vannehame mukaan. Puku on tahraton ja säilytetty asianmukaisesti. 350 € tai tarjoa.


Myydään kaunis hiuskoriste 14 €. Lisää kuvia pyydettäessä.Vuokrataan lasisia karkkibuffet astioita ja kolme kauhaa 50 €. Nouto Pukkila/Mäntsälä (Helsinki) tai postitus. Ota yhteyttä elokuisethaat@live.fi
Myydään palasokereita haluamallasi värillä. Yksi pala vastaa vajaata teelusikallista sokeria. Ei aiheuta merkittäviä makumuutoksia juomiin. Tilaus sähköpostitse. Hinta 25 palaa samaa väriä 5€.


8 kommenttia:

 1. Harmi, ettei vielä ollutkaan mitään tullut :) Kenties yksi kiinnostunut täällä! Jään siis mielenkiinnolla odottelemaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän tuon vielä pitänyt tuolla olla. Unohtunut ajastus. Pahoitteluni. Mietinn vaan, että onko minulla mitään kiinnostavaa myytävää... Kiinnostaisiko sinua jokin tietty?

   Poista
  2. Laitoinkin tänne nyt aluksi muutaman, mitä on keretty jo esitellä blogissa...

   Poista
 2. Oletko jo myynyt karkkibuffa-astiat pois? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole myynyt ja en välttämättä ole ajatellut myyväni niitä, ainakaan noita "hienoimpia". Mitkä sinua erityisesti kiinnostaisi?

   Poista
  2. Hahaa, justiinsa varmaan ne hienoimmat eli ei-ikealaiset :) selvä sitten, kiitti kun vastasit kuitenkin!

   Poista
 3. Hei! Kiva blogi sinulla, olen löytänyt täältä paljon inspiraatiota sillä meidän ensi kesäkuussa järjestettävissä häissä on sama väriteema kuin teillä. :) Oletko jo myynyt/aioitko myydä siksak-kankaasta tehdyt pöytäliinat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Kiva kuulla, että on löytynyt ideoita. Mulla mennyt tämä kommentti valitettavasti ohi, pahoitteluni. Voin kyllä myydä liinat, mutta häät on taidettu jo viettää... :)

   Poista