tiistai 19. helmikuuta 2013

To Do, no nii varmaa olis

Tieto lisää tuskaa. Eikös sitä niin sanota?! Tässä kun lukee muiden morsianten blogeja, pukkaa oikein tuskanhiki päälle. Tuntuu, että moni morsian on jo paria vuotta aiemmin kovassa vauhdissa hääsuunnitelmissaan. Tietää jo kaikenlaisia yksityiskohtia sun muuta. Kun minä sitten taas, kyllä täs viel kerkee -mottona, yritän vasta pohtia ja keksiä kaikkea kuusi kuukautta (6kk) ennen häitä!


Mielestäni olen ihan hyvällä mallilla suunnitelmissa:
-juhlapaikka löytyy
-kirkko varattu
-valokuvaaja varattu
-pitopalvelu varattu
-hääpuku löytyy

Eikös tuo nyt ole aika hyvällä mallilla? Pieniä yksityiskohtia enää puuttuu, eikö niin?

Mielessäni tiedän mitä haluan, mutta maallisen mammonan rajoittava tekijä hieman hidastaa tämän haaveen toteutusta. Edes sulhanen ei ole esteenä häiden ulkonäölle, minulla on vapaat kädet. En toisaalta olisi edes halunnut paria vuotta tai vuottakaan aiemmin päättää sitovasti mitä musiikkia soitan kirkossa. Luulen, että tässä paukutetaan viimeiseen tippaan asti täysillä, toivottavasti ilman suurempia hermojen menetyksiä.

En oletettavasti esittele tässä blogissani kaikenlaisia ideoita eri teemoista ja eri aikakausilta jos ne eivät koske omia häitäni. Tai siis anteeksi, meidän häitä. Monessa blogissa näkee niin tehtävän. Ehkä sillä tosin saisi enemmän lukijoita... ;)

Olenko liian myöhässä häiden järjestelyissä? Onko vielä toivoa? Kokevatko muutkin häästressiä ja missä vaiheessa?

Okei, tässä oli tämän kertainen purkautuminen. Huoh. Nyt vain täysi vaihde päälle ja toteuttamaan!! JES!


6 kommenttia:

 1. Tärkeimmät asiathan teillä suunnilleen onkin hoidossa, joten älä ota stressiä :). Hyvin ehtii puolessa vuodessa pistää bileet pystyyn!

  VastaaPoista
 2. Hyvältähän tuo jo vaikuttaa! Ja puolessa vuodessa ehdit
  Taatusti kaikki pienimmätkin yksityiskohdat, koska suuret linjaukset on jo päätetty. Me järjestettiin meidän häät nollasta 7 viikossa, joten vielä ehditte hyvin ;)

  VastaaPoista
 3. Olen itsekin elokuun morsian ja täytyy myöntää, että tuo "vaan puoli vuotta aikaa" herätti täälläkin pientä panikointia. Mutta huomasin, että aika äkkiä sitä saa asiat etenemään kun vaan ryhtyy toimeen. Tässä vaiheessa mielestäni kaikki on hyvin jos on tärkeimmät varaukset tehty, kuten teillä näyttääkin olevan :)
  ps. Kiva blogi sinulla! :)

  VastaaPoista
 4. Et todellakaan ole liian myöhässä liikkeellä! Hyvällä mallillahan nuo suunnitelmat ovat. :) Me mennään naimisiin nelisen kuukauden (!!!) päästä, ja kutsut lähtevät varmaan vielä ennen pääsiäistä postiin. Kaikki isot palaset meillä on ollut jo kauan kunnossa, joten itse en oikein osaa ottaa stressiä vielä(kään). Tässä googlailen hääkimppuja ja kukkakoristeita ja mietitään ruokapuolta. Kyllä se tästä! Ja kyllä se siitä myös teillä! :)

  VastaaPoista
 5. Oi, teillä ei enää kauan ole odotusta! Joko jännittää? ;)

  Vielä itse kuvittelen tosiaan olevani ihan ok tilanteessa, mutta alan aina epäröimään kun viikottain töissä joku kysyy miten järjestelyt edistyvät. Minä ihmettelen siinä, että mitkä järjestelyt? Ei kai minulla nyt joka päivä ja jatkuvasti ole jotain järjestettävää? Vai pitäisikö olla...?

  Odottelenko tässä jotain totaalista unohdusta. En ole oikeastaan seuraillut mitään muistilistoja siitä mitä pitäisi tehdä. Hmmm, pitäisikö minun kuitenkin tehdä niin.

  VastaaPoista