lauantai 23. helmikuuta 2013

Hääsateenvarjo

Sain tämän sateenvarjon samassa kaupassa hääpuvun kanssa. Perus valkoinen iso sateenvarjo, kelpaa minulle. Varjo pitää vain pestä, siinä on muutamia likatahroja. Tämä varjo saa kelvata, sillä olisin varmaan varjon hankkinut joka tapauksessa ja kun sain sen "ilmaiseksi".


Ainut mikä varjossa hämmentää, on sen kädesija. Se on halki sekä mietin mikähän puuosan päällä vapaasti liikkuva metallirengas mahtaa olla (?). Olen ajatellut, että kädensijaan kietoisi jotain narua, jotta halkeama peittyisi.Millä sateenvarjoa kannattaisi pestä, miten saa parhaiten likatahrat pois, kloorilla? Mitä materiaalia ja millä tavalla puuosa olisi hyvä peittää?

2 kommenttia:

  1. Kloori tietysti vaalentaa, mutta kannattaa ehkä ensin kokeilla jonnekin pienelle alueelle, että miten varjon kangas suhtautuu klooriin. :)
    Käyttäisin itse puuosan peittämiseen jotain teemavärin mukaista naurua, jonka vaan kietoisin tiukasti kiinni. :) Esimerkiksi satiininauhaa tms.

    VastaaPoista
  2. Taitaapi tuon renkaan idea olla, että nuo sateenvarjon "piikit" saa sen "sisään" ja näin varjosta siistimmän nipun :). Ainakin jossain sateenvarjossa olen sellaiseen törmännyt :).

    VastaaPoista