torstai 31. tammikuuta 2013

Sovituksia ja hääpukuliikkeitä 2


Hääpuvun metsästys on jälleen jatkunut. Tällä viikolla on käyty jo uusinta kierroksia Niinattaressa ja Stockmannilla. Uusimpa tuttavuutena kävin kokeilemassa pukuja Boutique Sanjassa Hannan vinkkaamana. Tästä paikasta en ollut kuullut aiemmin. Liike on ollutkin toiminnassa ilmeisesti noin vuoden.

Kokemuksia Boutique Sanjasta (~8 pukua). Liikeeseen sai varattua ajan netissä, loistavaa. Aikoja löytyi hyvin, sain varattua ajan seuraavalle päivälle klo 15.30. Liike on kaunis mutta pieni, sovituskoppeja oli vain yksi, joten olimme kaasoni kanssa ainoat asiakkaat paikalla. Tämäkin loistavaa. Pukuja sai katsoa itse ja myyjä ehdotti pukuja kokeiltavaksi. Myyjä osasi ehdottaa juuri oikean tyylisiä pukuja kuvailujeni perusteella. Pukujen pukeminen sujui hyvin korrektisti ja yksityisyyttä kunnioittaen. Ainut miinus mitä voin sanoa on peilien puute. Liikkeessä oli vain yksi peili, sovituskopin peili. Useammassa liikeessä siirrytään kopista ulos isomman peilin ääreen jopa korokkeellee. Sanjassa ei tätä mahdollisuutta ole liikkeen pienuudesta johtuen. Mutta kopista tultiin ulos ja kopin verho vedettiin sivuun, niin puvun näki kauempaa. Hyvin positiivisella mielin lähdimme liikkeestä yksi potentiaalinen puku mielessä. ;)

Haluaisin myös lisätä, että Sanjan myyjä oli kohdallani ensimmäinen joka sanoi oma alotteisesti, että esim. tämä väri ei ole paras sinulle tai tämän puvun malli ei ole niin hyvä kuin äskeinen. Minä arvostin tällaista ammattilaisen mielipidettä.

1 kommentti: