lauantai 19. tammikuuta 2013

Juhlapaikkamme

Kerroin viimeeksi kuinka tuskaiseksi koin juhlapaikan etsinnän. Lopulta löysimme juhlapaikkamme sattumalta. Kävimme viime elokuussa katsastamassa vihkikirkkoamme ja sen ympäristöä kun huomiomme kiinnittyi aivan kirkon läheisyydessä olevaan taloon, jonka seinässä oli kyltti. Kävimme lähempänä katsomassa taloa, otin nimen ylös ja kotiin koneen ääreen. Nimi johtikin Ruustinnan kammarin sivuille, soitin omistajalle ja varasin tutustumiskäynnin. Koimme paikan mukavaksi, nettisivun kuvat ovat hieman synkeän näköisiä ja tuolla hetkellä tilaa oli kieltämättä vaikea kuvitella juhlakunnossaan.

Oma kuva

Oma kuva

Hyvää paikassa on sijainti (ainakin meille), siedettävät tuolit, mahdollisuus koko tilan vuokraamiseen (juhlatila ja yläkerran majoitus), omat juomat, ei muita häitä samaan aikaan, kirkon kupeessa, mukava emäntä, pitopalvelun saa emännältä (yksi stressi pois, mutta ei kilpailutettu...) ja kaikki vieraat ovat samassa tilassa. Paikka on melko pieni ja emäntä suositteleekin, että tilaan sopiva määrä olisi 50 juhlijaa muutoin olisi turhan ahdasta. Tämä sopii meille vallan mainiosti, joten varasimme paikan jo viime syksynä.

Jatkuvasti tämän jälkeen olen edelleen kokenut paniikkia juhlatilasta, mitä jos tulee ongelmia, onko tila liian pieni, alkaako naapuritalot valittaa juhlinnasta, onko paikka liian kaukana vieraiden mielestä, jolloin he lähtevät ajoissa pois, onko ruoka hyvää, riittävätkö vessat jne jne. Yhtenäpäivänä olen tyytyväinen tilaan ja toisena en, mutta enpä ole parempaakaan löytänyt ja nyt se saattaa olla jo liian myöhäistäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti