lauantai 26. tammikuuta 2013

Minäkö hääpuvussa?

Ensimmäistä kertaa kokeilin hääpukuja Stockmannilla. Sain ajan eräälle perjantaille kello kolme. Liikkeessä ei ollut muita morsiamia ja palvelu oli hyvää. Olin kaasolle  vain joitakin minuutteja aiemmin kertonut koko häistä ja pyytänyt häntä kaasoksi, tuli hänelle pienenä yllätyksenä yhtäkkiä lähteä katsomaan hääpukuja ;). Kävimme myyjän kanssa läpi liikkeen puvut. Kuvailin, että toivoisin pitsipukua, mutta otimme sovitukseen mukaan eri tyylisiä pukuja. 

Koin hääpukujen sovituksen hassuksi. En ole mikään tyttömäinen tyttö ja en käytä juurikaan hameita tai mekkoja, enkä ole tottunut olemaan huomion keskipisteenä hääpuvun kera jalustalla... Mutta vajaan tunnin aikana taisin kokeilla kahdeksaa eri pukua. Tämä oli kuulemma ripeää toimintaa. Itse en näin kokenut, mitäs sitä nyt jäädä pohtimaan kun heti näkee, että puku ei toimi. En löytänyt pukuani ensimmäisestä liikkeestä ja kenties pieneksi harmikseni totesin, että pitsipuvut eivät näyttäneetkään niin hyviltä päälläni kuin olin toivonut.

Nämä puvut olivat parhaimmat, jos niin voi sanoa, jokaisessa oli jotain hyvää mutta ei "se oikea".

Romantica Rowena

Tämän puvun malli oli siedettävä, enemmän sitä mitä hain. Se korosti mainiosti lantiotani. Helma kenties oli liian iso ja koristukselle en aivan heti lämmennyt.

Lilly 3212

Tätä pukua en oikeastaan muista, en muista mitä erityistä siinä oli. Taisi olla hyvä muodoiltaan, korosti lantiota ja siinä ei ollut mitään turhia koristeita. Muistilapussani lukee: satiini + pitsi. Tässä siis saisin hieman haluamaani pitsiä. Tästä puvusta totesimme kaason kanssa muistaakseni, että loiva pääntie sopi minulle.

Atelier Diagonal Fidela

Tämä oli kaunis puku, muistutti kreikkalaista jumalatarta mielestäni. Puvun laskokset korostivat kauniisti muotojani. Tämän puvun yksi olkain oli liian "raju/kova" luisevia olkapäitäni vasten.

Pukujen sovitus oli mielestäni hankalaa. Kaikki puvut ovat monta kokoa liian isoja minulle, olen pieni yläruumista mutta lantiota löytyy, olen vartaloltani hoikka tiimalasi, joten myyjät joutuvat niitä kiristelemään päälläni. Tämä vaikeuttaa nähdä puvun sopivuus ylläni.

Ensimmäisestä kerrasta jäi siis mieleen: pitsi ei sopinut, laskokset sopivat, en löytänyt tiettyä sopivaa tyyliä.

Mitäs mieltä lukijat ovat? Minkä tyylinen puku voisi sopia minulle, näin minua näkemättä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti