sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Karkibuffetin karkit

Halusin häihin suositun karkkibuffetin. Toivoin löytäväni buffettiin väriteemaamme sopivia karkkeja. Mielestäni onnistuin tässä hyvin.

Alla esittelyssä valitsemani makeiset: popcornia, Kalev mustikkavalkosuklaa, Mariannerae, Fazermint, Hilda mummon keksi ja irtokarkkeja. Punnitsin, että karkkeja oli reilut 12 kg.


Irtokarkeiksi löysin toffeepalloja, pääkalloja, lakupätkiä, keltaisia suklaalakupalloja, ananaspaloja, sitruunahuulia. Kaikkien nimistä en ole ihan varma, mutta sinne päin.

3 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! :D Mekin olemme suunnitelleet yhdistää jotain suolaista+keksejä karkkibuffettiimme, jotta kaikki voisivat löytää sieltä jotain mieluista :)

  VastaaPoista
 2. Menikö kaikki karkit vai jäikö yli? Olen yrittänyt laskea paljonko niitä pitäisi hankkia omaan karkkibuffettiin ensi kesäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäi yli. Kalev suklaata (8 levyä) jäi puolet, keksejä meni vain vähän, fazermintin pöniköitä meni yksi, mariannerakeita (3) jäi yksi, pääkallot meni kaikki (n.800g), laku- ja toffeepalloja (n.1-1,5) meni noin puolet ja hedelmäkarkkeja jäi myös. Oikeastaan kaikkia jäi melkein puolet. Kaikkein suosituin oli popcorni, sitä taisi mennä noin 4x3 laatikkoa. Olin ajatellut, että karkkia olisi mennyt enemmän mutta meillä buffa laitettiin esille vasta kakkukahvien jälkeen ja vieraita oli noin 50. Eniten vieraat söivät siis popparia kivoista poppariastioista. Mitä aiemmin buffa esillä, sitä enemmän siitä syödään. Meillä laitettiin myös samaan pöytään esille iltapala ja sitä ei juurikaan jäänyt yli.

   Poista