torstai 12. syyskuuta 2013

Chevron kaitaliinat

Vilautin täällä jo aiemmin hankkimaani siksak -kangasta. Uskoni niiden valmistumiseen oli hieman hataralla yhdessä vaiheessa kun aloitin niiden ompelemisen viimeisellä viikolla. Ompelinkin niitä pari yötä melkeinpä aamuun asti. Viimeisellä viikolla minulla unirytmi muuttui niin, että askartelin öisin ja aamuyöllä. Löytyykö muita yöllä askartelevia morsiamia?
Sain kuitenkin ommeltua kaitaliinat ja olen niihin itse tyytyväinen vaikka en mikää kova ompelija ole.

6 kommenttia:

 1. Iiihanat! Olen juuri kierrellyt kangaskauppoja etsimässä raitakangasta kaitaliinoihin, mutta kangas johon ihastuin on minusta hirvittävän kallista (24,90 € /metri). Mistä ostit oman kankaasi? :)

  VastaaPoista
 2. Minä en löytänyt kangaskaupoista yhtään ko. kangasta. Mistä sä löysit? Tämä on etsystä. Haluatko myyjän. Siellä piti olla tarkkana, että kuviointi meni oikeassa suunnassa reunaan nähden.

  VastaaPoista
 3. Pakko udella Etsyn myyjää keneltä kangas on kun tuolla on niin monta eri myyjää ja tämä näyttäisi olevan ainakin just sellaista mitä itse haluaisin ostaa sisustustyynyjä varten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo myyjiä on monia. Kyselinkin monelta, että miten kuviointi menee. Löysin myyjän, jolla kuvio meni kuten halusin. Myyjänä Modern Cloth. http://www.etsy.com/shop/moderncloth

   Poista
 4. Hei! Onko sinulla ollut ajatusta myydä näitä kaitaliinoja? Itsellä samanlaiset hakusessa myös elokuisiin häihin :) mirwa1@hotmail.com

  VastaaPoista