tiistai 20. elokuuta 2013

Tervehdykset tältä Rouvalta!

Terve kaikille!

Täällä ollaan ihan voimissaan! Ensimmäisiä päiviä rouvana vietetään ja oikein mukavalta tuntuu. Moni kysyikin heti vihkimisen jälkeen miltä nyt tuntuu ja päällimäisenä minulla tuli mieleen, että olen iloinen ja onnellinen. Omasta mielestäni ja myös Herra A:n mielestä häät menivät hyvin, jollei loistavasti. Oli aivan loistavaa myös kuulla vierailta, että viihtyivät hyvin ja kehuivat erittäin mukaviksi häiksi, myös jokunen kehui parhaimmiksi häiksi ikinä. Tämä morsian siis hurraa!! :)

Mitään suurempia kömmähdyksiä ei tapahtunut hääpäivänä. Pahin kömmähdys taisi olla se, että tämä morsian totaalisesti unohti käydä tarkistamassa perjantaina oman kimppunsa ja muut kukat! Huh, mikä stressi siitä alkoi kun vihdoin illalla seitsemän aikaan tajusin tämän. Enpä sitten juurikaan nukkunut yöllä, katsoin kelloa vielä 2.30 ja kello soi aamulla 7.30. Lähdin sitten heti aamusta tarkistamaan kimppua ja se oli täydellinen! Ah, mikä helpotus.

Päivä meni todella nopeasti ohi! Voi että! Miten se niin nopeasti menikään. Oli todellakin hyvä idea ottaa potretit ennen vihkimistä. Meidän vihkiminen kun oli vastta klo 16.00. Pappi ja vihkiminen kyllä oli aika ihmeellinen, kiirehditty läpi ja puiseva, mutta naimisiin päästiin ja en muistele sitä pahalla. Päivän ohjelmasta vastasi kaaso ja morsiusneidot. Hyvin olivat keksineet ja päivään ei kyllä olisi mahtunut yhtään enempää ohjelmaa. Myös aiemmin esittelemäni kimpunveto onnistui loistavasti. Pitihän se nyt tietenkin ottaa ohjelmaan mukaan!

Sää ei sinänsä ollut mitä parhain, ainakaan vihkimisen aikana. Aamulla vielä oli kirkasta, kun oltiin tälläydytty ja puettu ja mentiin pihalle kuvaamaan ensimmäisiä potretteja, oli jo pilvistä aj muutama pisara tuli. Siirryttyämme kolmanteen kuvauspaikkaan alkoi satamaan vettä jo enemmän ja kun oli vihkimisen aika niin satoikin oikein kaatamalla. Kirkosta poistuminen tapahtui vielä sateessa mutta kun kaarroimme juhlapaikan pihalle ei einää satanut ja loppuillan sää olikin loistava. Eikös juuri vihkimisen aikaan tapahtuvan sateen voikin lukea onnea tuovaksi?

Nyt pitäisi sitten tänne purkaa häiden valmistelua ja itse häät. Tässä vallan miettii, että mistä sitä oikein aloittaisi...?

10 kommenttia:

 1. Onnea, onnea, onnea ja ihanaa et toteutitte kimpunvedon :)

  VastaaPoista
 2. Onnea! :) odotan innolla hääpäivän kertomuksia :)

  VastaaPoista
 3. Onnea tuoreelle avioparille! :)

  VastaaPoista
 4. Onnea Onnea!

  Sun pitämä blogi on ihan huikea ja siitä on ollut apua paljon, kun itse pohtii ja suunnittelee näitä asioita tulevaisuudelle. Toivottavasti pidät sivut voimassa/olemassa miten sen ilmaisee, sillä näiltä sivuilta löytyy vaikka mitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Loistavaa ja mukava kuulla jos on löytynyt apua! :) Kyllä tässä nyt hetki ainakin pidetään blogia yllä kun vasta nyt tosissaan lähdetään purkamaan meidän häitä. Täytyy sitten sen jälkeistä tulevaisuutta miettiä, että mitä tänne sitten kirjoittelisi... Ideoita otetaan vastaan. ;)

   Poista
 5. Hei! Hauska sattuma että löysin blogisi, meillä on myös Ruustinnan kammarissa häät, 31.8. :) Olisi mukava lukea enemmän hääjuhlastanne, kuinka onnistui ja onko jotain mitä kannattaa ottaa huomioon :) erityisesti kiinnostaa myös mahdolliset valokuvauspaikat mäntsälässä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kaikille toivotuksista!

   Pistätkö sun sähköpostin tai laita mulle mailia annin84 at hotmail.com niin voin kertoa tarkemmin kun en varmaan tänne kerkeä kaikkea vielä kertoa ja kokemuksia Avasta. Haluisitko jopa treffata, en tunne Mäntsälässä ketään...?

   Poista
  2. Heips! Laitoin sulle mailia :)

   Poista
 6. Onnea tuoreelle rouvalle!
  Meillä kävi tuon sään kanssa vähän samalla tavalla; aamulla paistoi aurinko, vihkimisen aikaan alkoi sade, joka oli pahimmallaan kuvaushetkellä (argh) ja itse juhlien alettua, olikin sitten jo melko selkeää. Itsekin jaksan luottaa siihen, että sade vihkimisen aikana tuo sitä kuuluisaa onnea. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samalla kaavalla siis. Joo, kyllä se onnea tuo. ;) Meillä jäi vaan sateen takia ottamatta yhteiskuva vieraiden kanssa kirkon edessä kun satoi sen verran. No mutta en ole sitä jäänyt murehtimaan. Saitteko hyviä kuvia sateesta huolimatta? Meillä taitaa monessa kuvassa olla sateenvarjo. Eipä ole meillä auringon häikäisemiä tiristys kuvia. :)

   Poista