lauantai 10. elokuuta 2013

Korvakorut

Etsin pitkään mieleisiä korvakoruja. Haussa oli melko lyhyet korvakorut, vain joitakin senttejä kokonaisuudeltaan. Suurin osa saatavilla olevista koruista olikin huomattavasti pidempiä ja massiivisempia, joten etsintä ei ollut mitä helpointa. Turvauduin jälleen netin ihmeelliseen maailmaan ja vihdoin löysin kivat korvikset ja varsinkin kun ne saapuivat kotiin olin oikein tyytyväinen. Tuloksena siis yksinkertaiset roikkuvat "timantti"korvikset.


9 kommenttia:

 1. Vau upeet! Tuleeko sulla vielä muita koruja? :-)

  Mistä noi ihanuudet löysit, tai ylipäätään hyvää vinkkiä mistä kannattaisi koruja katella, kun nuo perus Glitterit ym. ei ole tuottanut tulosta :-/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen täällä jo aiemmin esitellytkin muut koruni, käy katsomassa. :) Näiden lisäksi tulee rannekoru ja hiuskampa (ja huntu). Pohdin myös laitanko äitini helmet vielä kaulaan...

   Vinkkeinä anna etsy.com. Love it! Nämä korvikset ja hiuskampani on sieltä. Toisena vinkkinä antaisin ebay.co.uk.

   Näiden korvakorujen myyjänä on Design By Kara. http://www.etsy.com/shop/DesignByKara

   Ja tässä linkki suoraan kyseisiin korviksiin
   http://www.etsy.com/listing/116237335/bridal-wedding-jewelry-wedding-earrings?ref=shop_home_active

   Poista
 2. Todella nätit! Minä tykkään :)

  VastaaPoista
 3. Mä mietin pitkään ihan samoja korviksia, mutta päädyin sit lopulta helmikorviksiin. Samaa kokoluokkaa ovat kuitenkin kuin nämäkin :)Itse tilasin Etsy.comista, sieltä löytää vaikka mitä kivaa!

  VastaaPoista
 4. Upeat! Oioioi, oot kyllä superhyvä tekemään etsy-löytöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. On kyllä tullut vietettyä älyttömän monta tuntia etsyssä koruja etsien. :)

   Poista
 5. Löysin sattumalta sun blogin, ja on ihan pakko laittaa kommenttia, kun tuntuu olevan niin samanlainen maku. Oon ajatellu aika samantyylistä kampausta, hiuskorua, rannekorua, korviksia ja kenkiä! Oon myös miettiny, miten yhdistelmä löysähkö nutturakampaus, hiuskoru ja huntu tulee onnistumaan, mutta sulle näyttää ainakin sopivan. :) (Meikäläisellä häät vasta joulukuussa.) Kiitos vinkeistä m.m. siihen, mistä voi löytää koruja, ja muutenkin! Ihania häitä teille!:)

  VastaaPoista