tiistai 16. heinäkuuta 2013

Terveyhdys!

Pitkästä aikaa. Kyllä on nopeasti aika vierähtänyt, että vallan on blogailu jäänyt vähäiselle. Yritetään nyt reippaammin päivittää tänne asioita, sillä nyt on kaikkea pientä kivaa saapunut kotiin ja testailuja tapahtunut askartelujen suhteen. Esitellään kukin tänne ajallaan.

Alla päivän piristys. Yksi viikko pidin töissä hääkenkiäni, järkevänä morsiona kun yritän totutella kenkiin. Tämä herätti kovastikin yleistä huvitusta ja ihmetystä. Kopistelin menemään aina niin totaalisen tyylikkään upeissa ja täydellisesti istuvissa työvaatteissani pitkin labraa. Eikö olekin aivan upeat vaatteet?! ;) Tietenkin kaikki kynätaskut ja avainnauha-härpäkkeet kuuluvat työasuun ja tietenkin tunnelmaan sopiva ilme naamalla. Onko kenelläkään muulla tulevalla morsiammella tätä todellista versiota "miesten unelmien hoitsu" -asusta?

6 kommenttia:

 1. o/

  Mulla tosin on semmonen smurffiversio, eli tummansininen asukokonaisuus :) Oot ollu kyllä äärettömän tyylikäs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on omat vaatteet tässä samassa ammatissa mutta en saa vaatteillani osakseni mitään odotuksia, ovat vaan lähinnä pettyneitä kun ei oo noita valkoisia sisarhento vaatteita:)

   Poista
  2. Sinistä versiota en olekaan nähnyt. Vihreät olisi kivemmat.

   Poista
  3. Tummansininen on yllättävän armollinen ja jopa hyvännäköinen. Ei kaikki sonta näy ihan heti. Tumma vihreäkin vois kyllä olla, vaaleet meillä on vaan sahuilla.

   Poista
 2. Mun mies järkyttyi, kun näki mut ensimmäistä kertaa työvaatteissa. Ei ollut kuulemma erityisen seksikkäät. Se ilmeisesti oli kuvitellut mun käyttävän töissä just semmosta pornohoitsumekkoa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä miehen unelmat ovat jämähtäneet vuosikymmenien taakse, eikös sellasia minihameita käytetty 70-luvulla?

   Poista