perjantai 7. kesäkuuta 2013

Karkkibuffet astioita

Karkkibuffet astioita on kerääntynyt mielestäni jo hyvä kasa. Yritin hieman asetella niitä pöydälle mutta vielä ei löytynyt täysin miellyttävää ja toimivaa järjestystä. Kaapista löytyvää kerrosvatia ja kakkulautasta en edes ottanut asetteluun mukaan. Saa myös nähdä onko kaikille astioille edes tarvetta, en ole vielä miettinyt kaikkia karkkeja mitä buffaan tulisi. Olen miettinyt, että buffaan tulisi ainakin Fazerminttejä, Marianne rakeita ja kenties lehmäkarkkeja.

Miten nämä olisi hyvä asetella? Mitä hyviä karkkeja löytyy keltaisena/kultaisena tai harmaana/hopeana?


15 kommenttia:

 1. oi miten kauniita astioita :) <3

  VastaaPoista
 2. niin ja hopeisista karkeista tulee vaan mieleen fazerin suklaat jotka on hopeisessa paperissa. oisko minttua? niin ja kiss kissit :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan tarkoitat juuri Fazerminttiä. Se on hopeisessa kääreessä. Ne on myös yksi lempparikarkeista. Huomenna menen käymään Tallinnaan niin sieltä pitää tuoda namia mukana. Kiss kiss pitää katsastsa, en edes muista niitä!

   Poista
 3. Pihlajakarkeissa aka kettukarkeissa on keltaista, mut se punainen osuus saattaa tietty pilata kokonaisuuden...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koen kettukarkit kyllä varmaan liian punaisiksi, mutta ei unohdeta jos tulee vaikeuksia löytää juuri oikeanvärisiä karkkeja.

   Poista
 4. Heippa,

  kannattaa asetella astiat eri tasoille käyttäen vaikka tiiliskiviä tai kirjoja pöydällä pöytäliinan alla. Tulee kivan rytmikkään näköinen.

  Urjalan makeistukku on paikka josta kannattaa tilata namit, käyhän katsomassa googlaten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita tasoja olen itsekin miettinyt. Pitää vaan ahkerasti testailla erilaisia vaihtoehtoja mikä näyttäisi kivalta.

   Enpä ole kuullut aiemmin Urjalan makeistukusta. Kiitos vinkistä.

   Poista
 5. Irttarihyllyissä ainakin Prismoissa on sellaisia sitruksenkeltaisia aika isoja sokeroituja huulenmallisia karkkeja. Ne ovat muistaakseni ihan mukiin menevän makuisia. Hopeanharmaita löytyy varmaaan lakuhyllystä. Nämä siis, jos ette halua vain paperikäärekarkkeja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeeksi kun käytiin kaupassa bongasin nuo karkit hyllystä. En kyllä vielä ostanut niitä maistettavaksi, mutta ne olisivat juuri oikean värisiä.

   Poista
 6. Semmoisia pölyisiä pallo-irtokarkkeja, jotka ainakin valkoisena on toffeepalloja, on myös ihan harmaana. Kovat valkotäytteiset banaanit on keltaisia. Hopeisia suklaasydämiä saa myös http://www.somethingold.fi/tuotteet.html?id=33/590 vaikka ne onkin vähän kalliimpia, mutta yksityiskohtana tosi näyttäviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, toffeepallot onkin mielessä ja ne on vielä hyviä. Nyt on tullut jo hankittua monta pakettia mariannerakeita. Siitä on hyvä lähteä liikkeelle. :)

   Poista
 7. Liputan Omar karkkien puolesta! :) kultaiset kääreet näissä toffee herkuissa.

  VastaaPoista
 8. Myös pandalla on muuten niitä keltaisia pyöreitä suklaarakeita missä on lakua sisällä. http://www.panda.fi/#/tuotteet/tuotetiedot/lakumix-pandan-pallero-60g näitä tarkoittaen. Pandan tehtaanmyymälässä myydään näitä sellaisessa isoissa laatikoissa. Myös ainakin s-ryhmän irtokarkkihyllystä löytyy puntarikarkkina näitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuten hyvä, mutta lakusta en välitä. Pidän sitä siis varalla. Kiitoksia vinkistä.

   Poista