tiistai 18. kesäkuuta 2013

Hääkengät

Eräs päivä lähdin vain katsastamaan uuttaa Lovebirds liikkettä Helsingin keskustassa (itsellä kun oli menossa mielessä pieni hääpukustressi). Liikkeessä myös myytiin hääkenkiä, joten miksi en niitä samalla kokeilisi. Esitin asiani, että en käytä korkokenkiä, harvoin vain matalia kiilakorkoja ja minulla on lättäjälkä. Kokeiltavaksi kuitenkin löytyi sovitettavia pareja. Mietin kauan kahden kenkäparin välillä ja päädyin korkeampiin ja kalliimpiin kenkiin, tietenkin. Nyt on sitten paineet opetella kävelemään korkkareilla. Korkkareista kun en tiedä mitään niin minulle vain esiteltiin, että kyseiset kengät ovat Hassallin (who?) suunnittelemat, joten ovat laadukkaat ja lähtöhinnoiltaan yli 300 €. Onko? Myytävät kengät taitavat olla näytekappaleita tms. Minä maksoin 99 €, mikä on minulle kova hinta kengistä mitä en välttämättä käytä toiste. Mutta onhan nuo ihanan näköiset.


9 kommenttia:

 1. Kauniit on ja näyttää siltä, että niillä on helppo kävellä ja tanssia! Sulla on vielä aikaa opetella tassuttelua joten elä huoli ;)

  VastaaPoista
 2. Todella kauniit kengät! :) korko on sen verran maltillinen, että varmasti opit niillä kävelemään.

  VastaaPoista
 3. Oih, ihanat! Ja täydellinen korko. Itsekin metsästän matalakorkoisia juhlakenkiä, tosin siitä syystä, että itselläni on pituutta omasta takaa jo ihan tarpeeksi. Ja pitäähän niillä popoilla jaksaa tallustella koko päivä : )

  VastaaPoista
 4. Kauniit kengät! Itse mietin kanssa paljon tuota, että tuleeko kenkiä sitten käytettyä toiste. Päädyinkin sitten ihan toisenlaisiin kenkiin, nimittäin kirkkaanpunaisiin vaaleanpunaisilla palloilla! Niille löytyy käyttöä varmasti jatkossakin :) Halusin myös hiukan rikkoa liikaa "häämäisyyttä" värikkäillä kengillä.

  VastaaPoista
 5. Minkä kokoinen jalka sinulla on? Ostaisin nuo sinulta mielelläni pois jos lippaat läheltä kokoa 36. Nuo ovat niiiiin kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pohjassa lukee koko 5, mutta onko se us vai mikä luokka? Mulla siis yleensä kengät on kokoa 37. Onko tarpeeks lähellä omaa kokoa?

   Poista
 6. Hei, UK numero 5 on euroopan 38, US numero 5 taas suunnilleen euroopan 36. Luuletko, että kenkäsi ovat lähempänä 38:a vai 36:a? Oma kokoni on 38 ja olisin kiinnostunut kengistäsi, jos ne vain ovat häiden jäljiltä kunnossa ja haluat myydä ne! Voisinko laittaa sulle sähköpostia?

  T.Onerva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laita mulle sähköpostia annin84 athotmail. com

   Poista