tiistai 2. huhtikuuta 2013

Mikä pitsi?

Super pikainen postaus keskellä päivää; kuvat otettu nopsaa kännykällä töissä. Auttakaa lukijat, mikä näistä pitseistä olisi kivoin äidille annettavaan nenäliinaan

Tässä koko valikoima

Omat suosikit

Potentiaalisimmat

4 kommenttia:

 1. Ehdottomasti tuo joka on alimmassa kuvassa vasemmalla :) Mutta nuo kaksi samantapaista jotka on liinan ylä- ja alapuolella on myös jotenki ihanan herkkiä.

  VastaaPoista
 2. Tykkään eniten tuossa "omat suosikit"-kuvassa vasemmassa alakulmassa näkyvästä pitsistä. Siinä on kivaa vintagehenkeä! "Potentiaalisimmat"-kuvassa oikeanpuoleisempi on enemmän omaan makuuni, vasemmanpuoleinen on turhan kiiltävä :)

  VastaaPoista
 3. Itse kannatin myös aluksi tuota potentiaalisissa vasemmalla olevaa. Hetken kun sitä katselin niin kiilto alkoi häiritsemään. Kysyin täällä töistä vanhemmalta rouvalta mikä olisi kivoin. Lopulta päädyttiin samaan eli nyt on tulossa potentiaalisista oikealla puolella oleva pitsi.

  VastaaPoista
 4. Tämä on niin maku kysymys, mutta itse valitsisin tuon oikean puoleisen pitsin. Koska se on mattapintainen ja todennäköisesti myös helpoimmin kiinnitettävissä nenäliinaan.

  VastaaPoista