lauantai 30. maaliskuuta 2013

Äidille?

Koristeellinen nenäliina olisi kaunis ele ja muisto antaa omalle äidille juuri ennen häitä. Tälläisiä kirjailtuja nenäliinoja voisi antaa äidin lisäksi esimerkiksi isälle, puolison vanhemmille, kaasolle, morsiusneidoille, morsiuslapsille, bestmanille ja isovanhemmille.

Löytyy googlaamalla wedding handkerchief


Mitä mieltä olette? Olisiko tämä kaunis lahja? Onko kukaan antanut tälläistä lahjaa kenellekään?

9 kommenttia:

 1. Itse olen myös suunnitellut antavani ainakin äidilleni tällaisen kirjaillun nenäliinan. Uskon, että se olisi todella herkkä hetki hänen kanssaan juuri ennen vihkimistä. Oletko jo ehtinyt tutkia missä tuollaisen voisi teetättää/teetkö itse?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On varmaan herkkä hetki, varmasti kyyneleet vuotavat. :) Työkaverini äiti tekee kaikenlaisia brodeerauksia ja hän on lupautunut tekemään minulle liinan.

   Poista
 2. Tästä inspiroituneena voisin hyvinkin antaa äidilleni tällaisen lahjan. Tuo toinen kuva herätti myös inspiraation siihen, että tekisi nuorille morsiustytöille omansa :) Ja miksei saman tien sittne siskolle ja kaasollekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näitä voisi tehdä vaikka kuinka monta! Löytyykö sinulta koneet vai missä meinaat teettää?

   Poista
  2. Omat taidot eivät kyllä riitä lähellekään. :) Pitääkin alkaa tutustua aiheeseen, jos jostain brodeerausta löytyisi :)

   Poista
 3. Ja sitä piti myös vielä kysyä, että olisiko vinkkiä, mistä näitä voisi lähteä metsästämään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tuossa ylemmässä kommentissa kerkesinkin sanomaan, että saan työkaverin äidin kautta, joka tekee brodeerauksia runsaasti. En tiedä sitten saisinko hänen kauttaan toisen, mutta silloin kenties ottais välistä vähäsen... ;) Muuten ei nyt tällä hetkellä tiedossa mistä voisi hankkia. Etsy.com?

   Poista
 4. Oi, ihania ! Haluan antaa tälläisen äidilleni ja isälleni. Omat taidot ei vaan riitä tuollaiseen, joten pitääkin alkaa tälläisiä etsimään jostain ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän tuota tekstiä itse väännetä vaan hieno ompelukone sen tekee. ;)

   Poista